SON DAKİKA
Hava Durumu

Avşar ve Pala'nın paralel aşkı anlaşıldı

 17 Aralık süreci ve sonrasında “ölü taklidi” yapmayı sürdüren Seyfettin Avşar ve Semih Pala’nın, çocuklarının eğitim ve iş hayat

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2014 19:27
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2014 20:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Avşar ve Pala'nın paralel aşkı anlaşıldı
 17 Aralık süreci ve sonrasında “ölü taklidi” yapmayı sürdüren Seyfettin Avşar ve Semih Pala’nın, çocuklarının eğitim ve iş hayatı nedeniyle paralel yapıya yakın olduğu ortaya çıktı.

 

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Seyfettin Avşar ve Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Semih Pala’nın AK Parti Genel Merkezi ve Başbakanlığın da dikkatini çekecek şekilde paralel yapıyla ilişkilerinin olmasının, paralelci etkinliklere salon tahsis edilmesinin altında her iki bürokratın da çocuklarının paralel yapıya bağlı okullarda eğitim alması ve kariyerlerine de aynı yapıda devam ediyor olması. Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı, BİNTED Ortaklar Kurulu Başkanı, Bursa Kent Konseyi Başkanı ve Atatürk Kongre Kültür Merkezi (Merinos AKKM) Genel Koordinatörü olan Semih Pala, aynı zamanda sosyal medyanın aktif bir kullanıcısı. Buna rağmen 17-25 Aralık süreci ve sonrasında ölü taklidi yaparak içinde bulunduğu siyasi platformu savunacak tek bir paylaşımda bulunmadı. Son ana kadar Zaman ve Bugün Gazetelerine de aboneliğini sürdüren Pala kısa süre önce, “Eğer Türkçe Olimpiyatları düzenlenirse ve Merinos AKKM istenirse veririm” sözüyle gündeme gelmişti. Paralel yapının Kutlu Doğum Haftası için hazırladığı programa salon tahsisi yapan Semih Pala, gelen tepkiler üzerine tahsisi iptal ederek, etkinliğin Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda gerçekleşmesini sağladı. Pala’nın bu yakınlığının nedeni oğlu Mahmut Sinan Pala’nın ABD’de paralel yapı bağlantılı Bergen Community College’de eğitim görmesi ve BUGİAD’ın ödüllendirdiği Bursagaz Bilgi Teknolojileri Müdürlüğü’nde Sosyal Medya Temsilcisi olarak çalışması. Bursagaz da 17 Aralık ve sonrasında paralel yapı tarafında olduğunu açıkça ortaya koyan şirketlerden biri.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Seyfettin Avşar da bunca olup bitene rağmen Zaman Gazetesi aboneliğini son ana kadar iptal ettirmeyerek dikkat çekti. Avşar’ın oğlu Yrd. Doç. Dr. Veysel Avşar da paralel yapının bağlantısı ile Amerika Birleşik Devletleri’nin Florida eyaletinin Miami şehrindeki  Florida International University’de tam burslu olarak doktorasını yaptı ve şimdilerde de paralel yapının vakıf üniversitesi olan  Uluslararası Antalya Üniversitesi Ekonomi Bölümü'nde Yardımcı Doçent olarak görev yapıyor. Avşar’ın askeriyeden atılan eski astsubay olan kardeşi Ahmet Avşar’ın sahibi olduğu Değişim Medya geçtiğimiz yıla kadar paralelin yandaş medyası Bugün’ün Bursa reklam ajansı olarak çalışıyordu. Bu süre içerinde de Bursa Büyükşehir Belediyesi’nden reklam ve tanıtım maliyeti adı altından kamu kaynakları, paralel yayına aktarıldı. Askeriyeden atılan personelin devlet kadrolarına geri dönüşü kararının alınmasıyla birlikte de Ahmet Avşar Bursa Teknik Üniversitesi’nde devlet memuru olarak işe başlatıldı. Avşar’a ait olan ve halen yayına devam eden www.manşetaltı.com sitesi de paralel yandaşı yayınlarını sürdürüyor.

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.