SON DAKİKA
Hava Durumu

Bahçeli'den Cumhur İttifakı dağılıyor iddialarına yanıt geldi

MHP Genel Başkanı Bahçeli:"MHP’ye küstahça eyalet hatırlatması yapan, Cumhur İttifakı’nı oluşturan partiler arasına nifak sokmak için müca

Haber Giriş Tarihi: 01.05.2019 12:26
Haber Güncellenme Tarihi: 01.05.2019 13:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bahçeli'den Cumhur İttifakı dağılıyor iddialarına yanıt geldi
MHP Genel Başkanı Bahçeli:"MHP’ye küstahça eyalet hatırlatması yapan, Cumhur İttifakı’nı oluşturan partiler arasına nifak sokmak için mücadele eden dönek ve köksüzlerin FETÖ ve PKK’yla aynı kareye girmeleri rezalettir, hezimettir." Bahçeli: "Milliyetçi Hareket Partisi’nin temel tercihi Cumhur İttifakı’nın yaşaması ve yaşatılması doğrultusundadır." (İHA)
İstanbul seçimleri hakkında da konuşan MHP Genel Başkanı Devle: Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul'da seçimlerin yenilenmesinden yanadır. Yüksek Seçim Kurulu'nun vereceği (kesin) karar uzadıkça doğal olarak spekülasyonlar çoğalmakta, karşılıklı atışma ve anlaşmazlıklar çığırından çıkmaktadır. 31 Mart seçimlerinden de güçlenerek çıkan Cumhur İttifakı Türkiye'yi geleceğe taşımalıdır. Bizim temel tercihimiz, milli ve stratejik hedefimiz budur. Başka ittifak arayışlarına kuşkusuz ihtiyaç yoktur. Kaldı ki buna gerek de olmayacaktır. (DHA)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.