SON DAKİKA
Hava Durumu

Başbakan Erdoğan'ı Cumhurbaşkanı ilan ettiler

Adnan Menderes Demokrasi Platformu adına yazılı bir açıklama yapan Başkan Ahmet Şerif Bayındır, 10 Ağustos'ta yapılacak Köşk yarışında B

Haber Giriş Tarihi: 04.08.2014 14:54
Haber Güncellenme Tarihi: 04.08.2014 15:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Başbakan Erdoğan'ı Cumhurbaşkanı ilan ettiler
Adnan Menderes Demokrasi Platformu adına yazılı bir açıklama yapan Başkan Ahmet Şerif Bayındır, 10 Ağustos'ta yapılacak Köşk yarışında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a şartsız destek olduklarına vurgu yaptı. 

 

Adnan Menderes'in 'İlk Seçilen Başbakan'; Recep Tayyip Erdoğan'ın ise 'İlk Seçilen Cumhurbaşkanı' olduğunun altını çizen Bayındır, milletin adamlarını çıkaran damar bellidir. Biz bu damarın kadim demokrat temsilcileri olarak şimdiden 12. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı kutluyoruz, dedi. 

İşte Adnan Menderes Demokrasi Platformu'nun yaptığı o açıklama: 

"1946’da “Yeter, Söz Milletindir” haykırışı hepimizin malumu olduğu üzre “açık oy, gizli sayım” komedisi nedeniyle ancak 14 Mayıs 1950’de Merhum Adnan Menderes’in sandıkları patlatıp Ak Devrim’le iktidara gelmesiyle muhatabını bulmuştur.

'MENDERES'İ ŞEHİT EDENLER ONU YOK ETTİKLERİNİ SANDILAR'

O devrin şartlarında %52-%57 oy oranları ile seçim galibiyetleri kazanan Merhum Menderes’in milletimizin sevgilisi olması birilerini müthiş rahatsız etti. Kıskandılar. 4. Cumhurbaşkanımız olmaması için de cunta vasıtasıyla iktidarı gasp edip, düzmece bir çadır tiyatrosunda yargıladılar, işkencelerden geçirip, bir öğle vaktinde de astılar. Menderes’i şehit edenler O’nu yok ettiklerini sandılar. Fakat heyhat O’nun şehidlerin piri, davasının da ölümsüz ve diri olduğunu anlayamadılar.

TURGUT ÖZAL VE NECMETTİN ERBAKAN'IN ÖLÜMÜ

27 Mayıs 1960 sonrasında kurulan vesayetçi sistem Menderes’in devamı olarak milletin iktidara getirdiği Uluçınar’ın dallarını hep kesmeye çalıştı. Merhum Özal’ın ani vefatı soru işaretleriyle doludur. Rahmetli Erbakan’ın nasıl postmodern bir darbeyle saf dışı bırakıldığını milletimiz görmüştür.

"MİLLET, RECEP TAYYİP ERDOĞAN'DA USTALAŞTI"

Menderes’de demokratik sistemin Çırağı olan Millet, Özal’da Kalfaydı. Fakat şimdi Recep Tayyip Erdoğan’da artık bir Usta’dır. 2007 yılında Cumhurbaşkanı’nı halkın seçmesine karşı çıkanları milletçe bir kenara not etmiştik. 367 Safsatası ile Millet iradesinin Cumhurbaşkanlığı seçimine yansımasını engelleyenleri de biliyoruz.Ezcümle sandığı milletimizden kaçıranları unutmadık.

Tarihimizde ilk defa milletimiz hür iradesiyle Cumhurbaşkanı’nı seçecektir.
Tarihi bir gerçektir ki millete güvenenler, milletle beraber hep kazanmışlardır.
Biz Yeni Türkiye’ye, Büyük Türkiye’ye ve O’nun Aydınlık geleceğine inanıyoruz.
Milletimizin oylarıyla seçilecek ilk Cumhurbaşkanı Yeni ve Büyük Türkiye davasının hem önderliğini hem de sorumluluğunu üstlenecektir.

"MENDERES'E OLAN ÖZLEMİMİZİ ERDOĞAN'LA GİDERİYORUZ"

Biz Adnan Menderes Demokrasi Platformu olarak Rahmetli Aydın Menderes’in söyleyişiyle; Recep Tayyip Erdoğan’da şehit Başvekilimiz Adnan Menderes’i görüyoruz. Menderes’e olan özlemimizi Erdoğan’la gideriyoruz.

Milletimiz geçmişini çalan zihniyetin geleceğini de çalmasına asla müsaade etmeyecektir.
Menderes-Erdoğan çizgisi bu topraklara demokrasi ve Büyük Türkiye mayası çalmıştır.
Milletin Adamı Erdoğan, Milletin adayıdır. Milletin Adamlarından Menderes’e Rahmet derken, Erdoğan’a da minnet diyoruz.

RECEP TAYYİP ERDOĞAN'I CUMHURBAŞKANI iLAN ETTiLER

Biz de Adnan Menderes Demokrasi Platformu olarak 14 Mayıs 1950 şafağından 10 Ağustos 2014 şafağına selam olsun diyoruz.

Milletin adamlarını çıkaran damar bellidir. Biz bu damarın kadim demokrat temsilcileri olarak şimdiden 12. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı kutluyoruz."
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.