SON DAKİKA
Hava Durumu

Böyle cahillik olur mu?

Başbakan Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun dün kendisine yönelik söylediği sözlerle ilgili, "Böyle bir ahlak dışı yaklaşım

Haber Giriş Tarihi: 30.10.2013 18:50
Haber Güncellenme Tarihi: 30.10.2013 19:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Böyle cahillik olur mu?
Başbakan Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun dün kendisine yönelik söylediği sözlerle ilgili, "Böyle bir ahlak dışı yaklaşım olabilir mi ? Böyle bir ifade olabilir mi?" dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kuşadası'nda AK Parti İl Başkanlığı'nın toplantısında yaptığı konuşmada, gündemdeki konulara ilişkin görüşlerini dile getirdi.


Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle:

Başörtüsü nasıl siyasi simge olabilir?Başörtüsü bizim dinimizin gereklerinden birisidir fakat cehalet çok kötü bir şey. Dinimizin böyle bir emrinin olduğunu bilmeyecek kadar cahiller"

"Parlamento'da, İçtüzükte buna mani hiçbir şey yok. Bu kardeşlerimizin bu konudaki kararlarıyla ilgili olarak buna herkesin saygı duyması gerekir. Bunlar 657'ya tabi memur da değil, millet tarafından seçilmiş, temsilcisidir"

"(CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun dün kendisine yönelik söylediği sözlerle ilgili) Böyle bir ahlak dışı yaklaşım olabilir mi ? Böyle bir ifade olabilir mi?"

"(3 çocuk tavsiyesini eleştirenlere) Ben temennimi söylüyorum. Bu temennimi her yerde işliyorum. Her yerde de işlerim çünkü Türkiye'nin genç nüfusa ihtiyacı var"

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.