SON DAKİKA
Hava Durumu

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın açıkladı: 'İyiye gidiş başladı'

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ekonomide iyiye doğru bir gidişin başladığını dile getirerek "Bu iyiye gidişin bundan sonra da d

Haber Giriş Tarihi: 15.08.2018 12:40
Haber Güncellenme Tarihi: 15.08.2018 13:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın açıkladı: 'İyiye gidiş başladı'
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ekonomide iyiye doğru bir gidişin başladığını dile getirerek "Bu iyiye gidişin bundan sonra da devam edeceği temel beklentimiz." dedi.

Türkiye'nin bir ekonomik savaştan yana olmadığını söyleyen Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın bir saldırı olduğunda tepkisiz kalmanın düşünülemeyeceğini vurguladı. Kalın, İlgili bütün kurumların bundan sonra da uygulayacağı tedbirlerle Türk ekonomisindeki bu normalleşmenin daha da güçleneceğini öngördüklerini belirtti. Kalın,"Özellikle 15 yaş üstü ve daha yukarı yaştakilerde işsizlik oranında yüzde 10'ların altında, yüzde 9,7 gibi bir hedef tutturulmuş durumda. Bu, ekonominin de istihdam noktasında olumlu bir seyirde ilerlemekte olduğunu teyit etmektedir." şeklinde konuştu.



Terör örgütüne katılımda 30 yılın en düşük rakamı

2018 yılında terör örgütüne katılımın 61 kişiyle sınırlı kaldığını kaydeden Kalın, bunun 30 yılın en düşük rakamı olduğunu belirtti. (Haber Merkezi)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.