SON DAKİKA
Hava Durumu

Erdoğan Adana'da konuştu

Kurmaylarıyla birlikte Adana'ya gelen Başbakan Erdoğan, 'Recep Tayyip'in askerleriyiz' sloganları ve tekbir sesleriyle karşılandı.

Haber Giriş Tarihi: 09.06.2013 14:19
Haber Güncellenme Tarihi: 09.06.2013 15:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Kurmaylarıyla birlikte Adana'ya gelen Başbakan Erdoğan, 'Recep Tayyip'in askerleriyiz' sloganları ve tekbir sesleriyle karşılandı.



Erdoğan, sözlerine şöyle başladı;

"Bizim bu dünyada sadece Rabbimize bir can borcumuz var. Biz bu milletin hizmetkarıyız dedik. Ve hizmetlerimizi 76 milyona verdik. Ayırmadık. Hiç bir zaman yüzde 50'nin partisi olmadık her zaman için 76 milyonun partisi olduk.

Batı'da ne varsa Doğu'da o olacak dedik. Kuzey'de ne varsa Güney'de o olacak dedik. Biz etknik, bölgesel milliyetçiliğe, dinsel milliyetçiliğe karşıyız dedik. 76 milyonun partisiyiz dedik."

İşte Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları

Biz sizleri Allah için seviyoruz. Yaradılanı yaradan ötürü seviyoruz.

Dik durun ama dikleşmeyin Biz bir kaç çapulcunun yaptıklaını yapmayız. Onlar Başbakanınıza küfredecek kadar alçaktırlar.

Bunların büyük bölümü Geziparkı neresidir bilmezler. Hayatlarında hiç Gezi Parkı'na da gitmemişlerdir.

Ben sizin birliğinize beraberliğinize teşekkür ediyorum. Fakat benim sizden bir ricam var. Artık 7 ay var, 7 ay sonra yerel seçimler olacak bunlara ilk dersi demokratik yollarla sandıkta vermenizi istiyorum.

Ve o dünyada yalan yanlış haberler yapanlara en güzel dersi yine siz vereceksiniz.

Bu kardeşiniz İstanbul'a büyükşehir belediye başkanı olduğunda İstanbul çöldü. İstanbul'u ağaçlandıran bir belediye başkanıyım.

Daha güzel bir Türkiye'ye yürüyoruz. Ama bir olalım, ayrılık tohumları ekenlere fırsat vermeyin.

Kapı kapı dolaşacağız hanım kardeşlerimden özel gayret istiyorum. Gençlerden özel gayret istiyorum. Allahın izni ile 2014 Mart çok şeyleri değiştirecek.

Bu ülkede hedefler saptırıldı. Ana muhalefetin haddini bilmez bir milletvekili çıkıyor benim polisime saldırıyor. Benim polisime hakaret ediyor. Yani bu polis kimin polisi bu polis Türk polisi, bu milletin polisi, İşte bir başkomiserimizi şehit ettiler. Ama ahlaki değerlerden nasibini almamış olanlar, onların mensupları tweet atıyorlar. Hatay'da ölen gençle ilgili olarak intikamın alındı diyorlar.

Biz bunlara aldırmayacağız ama polisimizi de bunlara yedirmeyeceğiz.

Bu meyrdanları anarşistlere teröristlere mi bırakacğız bu polisimiz onu korumanın mücadelesini veriyor.

Erdoğan daha sonra Mersin'e hareket etti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.