SON DAKİKA
Hava Durumu

Gölbaşı şehitleri son yolculuklarına uğurlanıyor

Gölbaşı'nda bulunan Özel Harekat Daire Başkanlığına yapılan saldırıda şehit düşen özel harekat polisi Doğanay, Özel Harekat Komiser Yardım

Haber Giriş Tarihi: 18.07.2016 17:17
Haber Güncellenme Tarihi: 18.07.2016 18:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Gölbaşı şehitleri son yolculuklarına uğurlanıyor
Gölbaşı'nda bulunan Özel Harekat Daire Başkanlığına yapılan saldırıda şehit düşen özel harekat polisi Doğanay, Özel Harekat Komiser Yardımcısı Güler ile Emniyet Müdürü Dursun Acar son yolculuklarına uğurlandı.
 

 

 

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığına yapılan saldırıda şehit olan Emniyet Müdürü Dursun Acar, Artvin'in Yusufeli ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.Şehit Acar'ın, Yusufeli Devlet Hastanesi morgundan alınan Türk bayrağına sarılı naaşı, Yusufeli Belediyesine ait cenaze nakil aracıyla cenaze töreninin düzenleneceği ilçe meydanına getirildi.Şehidin naaşı, ilçe girişindeki cadde başında vatandaşlar tarafından omuzlara alınıp bir süre taşındıktan sonra tören mangasına teslim edildi.Acar'ın naaşı, tören mangasının omuzlarında tekbirler eşliğinde taşındı.Şehidin babası, eşi ve kardeşlerinin güçlükle ayakta durduğu törende, annesi Fatma ile kızları Nisa ve Elif Naz, tabuta sarılıp gözyaşı döktü.Şehit Dursun Acar'ın öz geçmişinin okunmasının ardından İl Müftüsü Kemal Uçkun cenaze namazını kıldırdı.
Acar'ın cenazesi, ilçeye bağlı Küplüce köyündeki aile mezarlığına defnedildi.



ŞEHİT POLİS MEMURU DOĞANAY TOPRAĞA VERİLDİ

Özel Harekat Daire Başkanlığına yapılan saldırıda şehit düşen özel harekat polis memuru Kübra Doğanay'ın cenazesi (23), Kayseri'nin Yeşilhisar ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.Şehit Doğanay için ilçe meydanındaki Cami Kebir camisinde tören düzenlendi.İl Müftüsü Şahin Güven tarafından öğle vakti kılınan cenaze namazı sonrası şehidin naaşı ilçe mezarlığında toprağa verildi.Şehidin annesi Hikmet, kız kardeşleri Şerife ve Ayşe Nida ile üniversiteden okul arkadaşları tabuta sarılarak gözyaşı döktü. Baba Harun Doğanay ise yakınlarının desteğiyle güçlükle ayakta durabildi.


ON AYLIK ŞEHİT POLİS GÜLER TOPRAĞA VERİLDİ


Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığına yapılan saldırıda şehit düşen Özel Harekat Komiser Yardımcısı Gülşah Güler'in (24) cenazesi Kırıkhan Devlet Hastanesi morgundan alınarak törenin düzenleneceği Ulu Cami'ye getirildi. Törene şehidin annesi Emine Güler sağlık görevlileri eşliğinde katılırken, babası Hüseyin ile kardeşleri de gözyaşlarına boğuldu.Şehit Güler'in Türk bayrağına sarılı ve üzerinde duvak bulunan tabutu, İl Müftüsü Hamdi Kavillioğlu'nun kıldırdığı cenaze namazının ardından bir süre omuzlarda taşındı. Şehidin omuzlarda taşınması sırasında vatandaşlar teröre lanet okudu ve sloganlar attı. Bu arada şehidin ağabeyi Reşit, gözyaşları içinde kardeşinin fotoğrafını taşıdı. Güler'in naaşı daha sonra götürüldüğü Kırıkhan Şehitliği'nde toprağa verildi.4 çocuklu ailenin ikinci çocuğu olan Güler'in on aylık polis olduğu öğrenildi.


ŞEHİT KOMİSER YARDIMCISI SEHER YAŞAR SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI


Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığında şehit olan komiser yardımcısı Seher Yaşar, Polatlı ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.Yaşar'ın Ankara Adli Tıp Kurumundan alınan Türk bayrağına sarılı tabutu, Kurtuluş Mahallesi'ndeki ailesinin evine getirilerek burada helallik alındı. Baba Veysel, anne Dilek ve kardeşi Ufuk Yaşar, Seher Yaşar'ın tabutuna sarılarak gözyaşı döktü.


Daha sonra Merkez Çarşı Camisi'ne getirilen Yaşar'ın cenazesi, öğle namazını müteakip Polatlı Müftüsü Mehmet Muslu'nun kıldırdığı cenaze namazının ardından Polatlı Asri Mezarlığı'ndaki şehitlikte toprağa verildi.



Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.