SON DAKİKA
Hava Durumu

Kılıçdaroğlu: Milletin anasını belleyenlerin adayı

Devlet Bahçeli'nin "Recep Tayyip Erdoğan'a oy verende bir yanlışlık vardır" demesinin ardından Kemal Kılıçdaroğlu da benzer ifadelerle millet

Haber Giriş Tarihi: 06.08.2014 11:35
Haber Güncellenme Tarihi: 06.08.2014 12:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Kılıçdaroğlu: Milletin anasını belleyenlerin adayı
Devlet Bahçeli'nin "Recep Tayyip Erdoğan'a oy verende bir yanlışlık vardır" demesinin ardından Kemal Kılıçdaroğlu da benzer ifadelerle millete hakaret etti.

 

Çankaya seçimlerine sayılı günler kala muhalefet liderleri terbiye sınırlarını aştı. 'Recep Tayyip Erdoğan'a oy verende bir yanlışlık vardır' diyen MHP lideri Devlet Bahçeli'den sonra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu işi millete küfür etmeye kadar vardırdı. İstanbul'da gazetecilerin sorularını cevaplayan Kılıçdaroğlu, 'Başbakan Erdoğan, kampanyası için vatandaşlardan destek istedi.

 

Siz de Ekmeleddin Bey için benzer istekte bulunacak mısınız?' sorusuna skandal bir karşılık verdi. Kılıçdaroğlu şunları kaydetti :

FRENİ BOŞALDI

'Erdoğan bu desteği niye istiyor acaba? Dünya kadar parası var. Sıfırlayamadığı dolarları, avroları, Türk liraları var. Milletin anasını belleyen iş adamları var. Onlarla beraber yola çıkmadı mı? Çıktı. Yazmış oraya 'Milletin adayı'. Bir şeyi atlamışlar. Herhalde afişe sığmadığı için. 'Milletin anasını belleyenlerin adayı' demek lazım Recep Tayyip Erdoğan için. Doğru mudur? Doğrudur. '
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.