SON DAKİKA
Hava Durumu

Kılıçdaroğlu'nun kafası koltukta

AK Parti Sözcüsü Ünal "Kılıçdaroğlu'nun kafası bu ara 'koltuğumu nasıl koruyacağım' derd

Haber Giriş Tarihi: 27.06.2018 14:38
Haber Güncellenme Tarihi: 27.06.2018 15:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Kılıçdaroğlu'nun kafası koltukta

AK Parti Sözcüsü Ünal "Kılıçdaroğlu'nun kafası bu ara 'koltuğumu nasıl koruyacağım' derdinde. Kalkmış, girdiği her seçim kazanan, sandıkta milletin onayladığı % 52,76 ile seçimleri kazanmış Erdoğan'la ilgili 'ben onu tebrik etmem' diyor." dedi.
 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, AK Parti Kahramanmaraş milletvekilleri, belediye başkanları ve teşkilat mensuplarıyla teşekkür ziyaretinde bulundukları AK Parti Göksun İlçe Başkanlığını ziyaretinde yaptığı konuşmada, yeni sistemle artık TBMM'de bir güven oylaması olmayacağını belirterek, güven oylamasının sandıkta millet tarafından gerçekleştirildiğini söyledi.


Eskiden "hükümet kuruldu, kurulacak, kabine oluştu, kabinenin oluşması için görüşmeler yapılıyor" konuşmalarından sonra Meclise gelindiğini, milletin seçtiklerinin hükümete güven oyu verdiğini anımsatan Ünal, şimdi güven oyunu doğrudan sandıkta milletin verdiğini, böylelikle de çok tarihi bir değişimin gerçekleştirilmiş olduğunu vurguladı.


Ünal, sözlerini şöyle sürdürdü:


"Kemal Kılıçdaroğlu'nun kafası bu ara 'koltuğumu nasıl koruyacağım' derdinde. Kalkmış, girdiği her seçim kazanan, sandıkta milletin her seçimde onayladığı yüzde 52,76 ile seçimleri kazanmış Recep Tayyip Erdoğan'la ilgili 'ben onu tebrik etmem' diyor. Niye tebrik etmiyorsun? 'Bu millet dikeni suladı' diyor. Hakarete bakar mısınız. Milleti iş bilmezlikle, afedersiniz, aptallıkla suçluyor. Asıl aptallık bu senin sözünde. Neden? Çünkü sen bu milletin iradesine saygı duymuyorsun. Bu milletin seçimine saygı duymuyorsun. Seçtiğine saygı duymuyorsun. Sana göre seni seçmediği sürece bu millet kötü. Böyle bir demokratik anlayış olabilir mi? Bu anlayış olsa olsa ötekileştiren, ayrımcılığa tabi tutan, faşist bir anlayış olabilir ancak. Eğer bir tek adam arıyorsa, eğer bir diktatör arıyorsa kendisine karşı çıkanları disipline vermekle tehdit eden 9. yenilgisini almasına rağmen koltuğundan ayrılmayan tek adam ve diktatör Kemal Kılıçdaroğlu'dur." (AA)



Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.