SON DAKİKA
Hava Durumu

Mahir Ünal'dan Kılıçdaroğlu'na eleştiri

 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu eleştirdi. Mahir Ünal, "Kemal Kılıçdaroğlu il

Haber Giriş Tarihi: 25.07.2018 15:46
Haber Güncellenme Tarihi: 25.07.2018 16:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Mahir Ünal'dan Kılıçdaroğlu'na eleştiri
 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu eleştirdi. Mahir Ünal, "Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili çok fazla bir şey konuşmak da sözün ziyan edilmesi demektir diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında sert ifadelerde bulundu. Ünal, "Kılıçdaroğlu'nun sürekli aynı şeyleri tekrar etmesinden yorulduk. Dili artık siyaseti rehin almaya başladı. Biz Kemal Kılıçdaroğlu'na cevap verme, onu gündemimize almaktan sıkılmaya başladık. Türkiye'nin önünde çok büyük fırsatlar var. Fırsatların olduğu yerde tehditler de var. Türkiye'nin çok ciddi bir gündemi varken, biz Kemal Kılıçdaroğlu'nun kronikleşmiş, CHP açısından bir kimlik krizine dönüşmüş bir yapı artık hem siyaseti tehdit ediyor, hem siyaseti zehirliyor, hem gündemi rehin alıyor. Bu herkes için rahatsızlık vermeye başladı" dedi.

Ünal, Habertürk TV Ankara Temsilcisi Bülent Aydemir'e açıklamalarda bulundu. Ünal'ın açıklamalarından satırbaşları şöyle:

KILIÇDAROĞLU'NUN AÇIKLAMALARI: Kemal Kılıçdaroğlu'nun tekrar ettiği ve sistematik olarak sürdürdüğü meşruiyet tartışması, itibarsızlaştırma, kendi yönetemediği her kurumu gayrimeşru görme, 9 kere yenilmesine rağmen özeleştiri yapmama gibi özelliği var. Özellikle dünkü konuşmasında Atatürk'ü anlamaktan bahsediyor. Kılıçdaroğlu'nun konuşmasıyla uygulamaları arasında fark var. Siz vitrinde Atatürk diyeceksiniz, cumhuriyet diyeceksiniz ama uygulamalarınız cumhuriyetin, demokrasinin adeta yok sayılması anlamına gelecek. Yüksek bir temsil ve katılımla seçilen hükümeti diktatörlük olarak niteleyeceksiniz. Kemal Kılıçdaroğlu sabit ama etrafındakiler değişken. Değişim bu değildir. Siz yenildiğinizde bu sorumluluğu üstlenirsiz ve yerinizi başkasına bırakırsınız. Kılıçdaroğlu'nun sürekli aynı şeyleri tekrar etmesinden yorulduk. Dili artık siyaseti rehin almaya başladı. Biz Kemal Kılıçdaroğlu'na cevap verme, onu gündemimize almaktan sıkılmaya başladık. Türkiye'nin önünde çok büyük fırsatlar var. Fırsatların olduğu yerde tehditler de var. Türkiye'nin çok ciddi bir gündemi varken, biz Kemal Kılıçdaroğlu'nun kronikleşmiş, CHP açısından bir kimlik krizine dönüşmüş bir yapı artık hem siyaseti tehdit ediyor, hem siyaseti zehirliyor, hem gündemi rehin alıyor. Bu herkes için rahatsızlık vermeye başladı.

TBMM BAŞKANI İLE GÖRÜŞMESİ: 'Yargı tutsaklık altında' sözlerini yeni söylemiyor. Kılıçdaroğlu bir siyasetçi değildir. Bir aktördür. Bir kaset komplosuyla başkan yapılmış, vesayetçilerin aktörüdür. Kılıçdaroğlu siyasetçi olsa, devletle ilgili kararları seçilmişlerin vereceği ile bir şüphesi olmaz. Kemal Kılıçdaroğlu hiçbir zaman siyasetin yanında durmadı. Biz yargının durumunu ayrı tutuyoruz. Çünkü yargı bağımsız. Bu son sistemle yargı ile yürütme ayrıldı. Yargı ile yürütmenin etkisindedir demek, yargıda görev yapanların haysiyetine, onuruna hakarettir. Anayasanın amir hükmüne ve yasalara göre davranır. Sen nasıl böyle bir iftirada bulunacaksın? Vesayetçi siyasetçi dediğim tip budur. Yüksek yargı Genelkurmay'a çağrıldığında sesini çıkarmaz. Seçilmiş siyasetçinin yaptığı düzenlemelerde şikayetçi olur. PKK, DHKP-C bir eylem yaptığında Kılıçdaroğlu kimi suçlar, hükümeti suçlar. Sen terör örgütleriyle ilgili tek bir kelime etmiyorsun. Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili çok fazla bir şey konuşmak da sözün ziyan edilmesi demektir diye düşünüyorum. (HT)









Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.