SON DAKİKA
Hava Durumu

'Tüm terör örgütleriyle tavizsiz bir mücadele içindeyiz'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Tüm terör örgütleriyle sonuna kadar ve tavizsiz bir mücadele içindeyiz. Teröristlerin tamamını da eninde sonunda Allah

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2016 16:56
Haber Güncellenme Tarihi: 17.03.2016 17:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
'Tüm terör örgütleriyle  tavizsiz bir mücadele içindeyiz'
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Tüm terör örgütleriyle sonuna kadar ve tavizsiz bir mücadele içindeyiz. Teröristlerin tamamını da eninde sonunda Allah’ın izniyle bu ülkede imha edeceğiz" dedi.
 

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Emin olunuz şehitlerimizin ruhlarını muazzep edecek, gazilerimizin yüreğini burkacak hiçbir adımın atılmasına izin vermedik, vermeyeceğiz. Tüm terör örgütleriyle sonuna kadar ve tavizsiz bir mücadele içindeyiz. Teröristlerin tamamını da eninde sonunda Allah’ın izniyle bu ülkede imha edeceğiz" ifadelerini kullandı.


"Bizi üzen, bu süreçte bizim verdiğimiz şehitlerimizdir" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Geçtiğimiz temmuz ayından bu yana 300’ün üzerinde asker ve polisimizi şehit verdik. Ama ne kazandık biliyor musunuz, bu toprakların vatanımız olduğunu dosta düşmana bir kez daha göstermiş olduk. Bu önemliydi. Bu kazanç öyle bir kazançtır ki ancak Çanakkale ile Kurtuluş Savaşı ile mukayese edebiliriz" şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.