SON DAKİKA
Hava Durumu

Türkiye olarak her türlü ortak mücadeleyi sürdürmeye varız

Cumhurbaşkanı Erdoğan "Merkezi yönetim, kararlı attığı son adımlarla DEAŞ denilen bu terör örgütünden neredeyse ülkenin bütününü temi

Haber Giriş Tarihi: 25.10.2017 15:22
Haber Güncellenme Tarihi: 25.10.2017 16:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Türkiye olarak her türlü ortak mücadeleyi sürdürmeye varız
Cumhurbaşkanı Erdoğan "Merkezi yönetim, kararlı attığı son adımlarla DEAŞ denilen bu terör örgütünden neredeyse ülkenin bütününü temizlemiş vaziyette. Bütün buralarda biz her türlü dayanışma içerisinde ortak mücadeleyi sürdürmeye varız" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Irak Başbakanı Haydar el-İbadi ile ortak basın toplantısı düzenledi.


Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Merkezi yönetim, kararlı attığı son adımlarla DEAŞ denilen bu terör örgütünden neredeyse ülkenin bütününü, yüzde 15-20 civarında, bunun haricinde temizlemiş vaziyette. İnanıyorum ki bu kalan DEAŞ terör örgütü de temizlenecektir. Bu durumu fırsat bilen PKK terör örgütünün de aynı şekilde Irak'ta bir yapılanmasının olduğunu biliyoruz. Kandil gibi, Sincar gibi, bu bölgelerde PKK'nın bir varlığı söz konusu. Bütün buralarda da bizler her türlü dayanışma içerisinde ortak mücadeleyi sürdürmeye Türkiye olarak varız." dedi. (AA)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.