SON DAKİKA
Hava Durumu

Ülkücüler 'Erdoğan' dedi

Bağımsız Milliyetçiler Birliği Başkanı Hüseyin Erdoğan, 'Başbakan Erdoğan, Türkiye'ye karşı mücadele eden karanlık çetelerin, paralel y

Haber Giriş Tarihi: 06.08.2014 16:04
Haber Güncellenme Tarihi: 06.08.2014 17:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Ülkücüler 'Erdoğan' dedi
Bağımsız Milliyetçiler Birliği Başkanı Hüseyin Erdoğan, 'Başbakan Erdoğan, Türkiye'ye karşı mücadele eden karanlık çetelerin, paralel yapıların oyununu bozduğu ve milli bir tavır ortaya koyduğu için Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde onun yanındayız' dedi.

 

Bağımsız Milliyetçiler Birliği Başkanı Erdoğan, cumhurbaşkanlığı seçimlerinde MHP ve CHP'nin çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nu desteklemeyeceklerini belirtti. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye'nin birlik ve bütünlüğüne gösterdiği hassasiyeti ve milli duruşu desteklediklerini kaydeden Erdoğan, 'Başbakan Erdoğan, Türkiye'ye karşı mücadele eden karanlık çetelerin, paralel yapıların oyununu bozduğu ve milli bir tavır ortaya koyduğu için onun yanındayız. Büyük Türkiye yolunda ilerleyen ülkemize karşı içerde ve dışarıda engeller çıkarmak isteyenlerin Cumhurbaşkanlığı seçimi gibi kritik bir süreçte oyunlarını boşa çıkartmak için milliyetçiler olarak tavrımızı açıkça ortaya koymak istiyoruz. Türkiye'nin demokratikleşmesi konusunda atılan adımları terör sorununun çözümü konusunda ortaya konan politikaları, ekonomide gerçekleştirilen büyümeyi her şeye rağmen sürdüren ve güçlendiren Türkiye'nin Başbakan'ı olarak Erdoğan'ın bu misyonu cumhurbaşkanlığı makamında daha ileri bir seviyeye taşıyacağına inanıyoruz' ifadelerini kullandı.

 

İHSANOĞLU'NA ELEŞTİRİ

10 Ağustos tarihinde yapılacak olan cumhurbaşkanlığı seçiminde, milliyetçiler olarak yerli ve milli olan Erdoğan'ın yanında yer alacaklarını kaydeden Erdoğan, cumhurbaşkanlığı seçimlerinde oylarını Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a vereceklerini açıkladı. Ankara'da muhafazakar milliyetçi seçmenin kendilerini dinleyeceklerine inandıklarını belirten Erdoğan, 'Yerel ve milli olanın Başbakan Erdoğan olduğunu, bundan önceki milli duruşunda göstermiştir. Özellikle sene başında Suriye'deki Türkmenlere yardıma giden TIR'lara yapılan operasyonlarda o operasyonu yapan paralel yapının kimlerle iş birliği olduğunu bütün kamuoyu biliyor. Bu yapıya milli duruşu sergileyen Başbakan Erdoğan'dır. Onun için Ankara'da ki milliyetçi muhafazakar seçmenin büyük çoğunluğu seçimlerde Başbakan Erdoğan'ı destekler' diye konuştu.

MHP ve CHP'nin çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nun cumhurbaşkanlığı adaylığını değerlendiren Erdoğan, CHP ve MHP'ye çatı aday İhsanoğlu'nun dikte ettirildiğini iddia ederek şunları söyledi: 'Bunların kendi iç dinamiklerinde, karar mercilerinde ortak bir kararı olduğuna inanmıyoruz. Paralel yapının ve dış operasyonun bir organizasyonu. Yerel olmadığını biliyoruz. İhsanoğlu, Mehmet Akif Ersoy'un babasının arkadaşı olduğunu iddia etti ki doğru ama mezarına gittiği zaman Akif'in şiirini okuyamadığı ortaya çıktı. Bu tezatı anlayamıyoruz ama aday gösteren partileri de milli bir duruş sergilemedikleri için kınıyoruz.' (Haber10)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.