SON DAKİKA
Hava Durumu

'Gazetecilik mesleğinin itibarının daha da artacağına inanıyorum'

TBMM Başkanı Yıldırım, vatandaşların hayattan haberdar olmalarını sağlayan gazetecilik mesleğinin öneminin ve itibarının daha da artac

Haber Giriş Tarihi: 09.01.2019 16:13
Haber Güncellenme Tarihi: 09.01.2019 18:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
'Gazetecilik mesleğinin itibarının daha da artacağına inanıyorum'
TBMM Başkanı Yıldırım, vatandaşların hayattan haberdar olmalarını sağlayan gazetecilik mesleğinin öneminin ve itibarının daha da artacağına inandığını belirtti.
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan TBMM Başkanı Binali Yıldırım, gazetecilerin ekonomik ve sosyal haklarını düzenleyip güvence altına alan ve gazetecilik mesleğine yasal bir dayanak oluşturan Basın Kanunu'nun kabul edilişinin 58. yılı olduğunu anımsattı. Teknolojik yeniliklerin, haberi yapma ve habere ulaşma hızını artırdığına dikkati çeken Yıldırım, bu durumun gazetecilik mesleğinde değişimi zorunlu hale getirdiğini belirtti. Yıldırım, şunları kaydetti: "Değişim sürecine uyum sağladıktan sonra hayattan haberdar olmamızı sağlayan gazetecilik mesleğinin öneminin ve itibarının daha da artacağına inanıyorum. Basın meslek ilkelerine bağlı bir şekilde milletimizin sesi ve sözcülüğünü yapan gazetecilerimize, mesleki hayatlarında başarılar diliyor, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyorum." (AA)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.