SON DAKİKA
Hava Durumu

Soylu: 'Kamuoyu yanıltılmaya çalışılıyor'

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Soylu, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun SGK'ya yönelik iddialarına ilişkin, değerlendirmede bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 27.01.2016 17:09
Haber Güncellenme Tarihi: 27.01.2016 18:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Soylu: 'Kamuoyu yanıltılmaya çalışılıyor'
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Soylu, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun SGK'ya yönelik iddialarına ilişkin, değerlendirmede bulundu.
 

 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, yaptığı yazılı açıklamada, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun dün partisinin Meclis grup toplantısında yaptığı konuşmanın bir bölümünde Sosyal Güvenlik Kurumuna (SGK) yönelik bazı iddialarda bulunduğunu hatırlattı. Kılıçdaroğlu'nun bazı rakamları da zikrederek yaptığı açıklamanın, doğru bilgiler içermediğini vurgulayan Soylu, SGK'nın, uzun yıllardır tüm vatandaşlara sosyal güvenlik hizmeti veren ve Genel Sağlık Sigortasıyla herkesi sağlık hizmeti kapsamına alan Türkiye'nin en önemli kurumlarının başında geldiğini belirtti. Soylu, gelişmiş pek çok ülkenin hala gerçekleştiremediği bu sistemin, herkes tarafından takdirle karşılandığına işaret ederek: "Bu ülkede yaşayan ve SSK'ya genel müdürlük yapan Sayın Kılıçdaroğlu da aslında bu gerçekleri bilmektedir. Zira, Sayın Kılıçdaroğlu, SSK'nın kendi döneminde battığını pek çok defa itiraf etmiş, bu itiraflardan birine de dünkü konuşmasında yer vermiştir. Muhalefetin elbette eleştirme hakkı vardır. Ancak, başarılı çalışmaların da takdir edilmesi, dürüst muhalefetin ilkeleri arasında yer almalıdır. Maalesef her zaman olduğu gibi, yanıltıcı ve gerçek dışı bilgilerle kamuoyu yanıltılmaya çalışılmakta ancak milletimiz hiçbir zaman bu sese kulak vermemektedir. Son on dört yılda yapılan seçimler ve milletimizin takdiri ortadadır." değerlendirmesinde bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.