SON DAKİKA
Hava Durumu

Bölükbaşı, futbolcuların hedefinde!

Bursaspor ile yollarını ayıran futbolcuların kulüp başkanı Recep Bölükbaşı’nı hedef alması dikkat çekiyor. Yeşil-beyazlı kulübün başkanı

Haber Giriş Tarihi: 08.06.2015 13:34
Haber Güncellenme Tarihi: 08.06.2015 14:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bölükbaşı, futbolcuların hedefinde!
Bursaspor ile yollarını ayıran futbolcuların kulüp başkanı Recep Bölükbaşı’nı hedef alması dikkat çekiyor.
Yeşil-beyazlı kulübün başkanı Recep Bölükbaşı, takımdan ayrılan futbolcuların hedefinde. Sezon başında kiralık olarak Bursaspor'dan Feyenoord'a giden ve Hollanda kulübüyle 2 yıllık daha sözleşme imzalayan Colin Kazım, sosyal medya üzerinden Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı’nı hedef alan açıklamalarda bulunmuştu.
KAZIM: “BRAVO RECEP”
Tecrübeli futbolcu twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Feyenoord bonservis ödemedi. Bursa asla para alamayacak. Bu sezon Bursaspor tarafından ödenen maaşlarla Feyenoord'da iyi bir sezon oldu ve şimdi Fernandao serbest kalacak. Bravo Recep” ifadelerini kullanmıştı.

FERNANDAO: “BAŞKAN BENİ İSTEMEDİ”
Bu sezon Spor Toto Süper Lig’de attığı 22 golle gol krallığı tacı takan ve transfer gündeminin ilk sırasında yer alan Fernandao da dün başkan Bölükbaşı’nı hedef alan açıklamalarda bulundu. Golcü oyuncu, “Yeniden Bursaspor için oynamak istedim ama başkan beni istemedi. Bursaspor'u asla unutmayacağım” ifadelerini kullandı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.