SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursaspor kupa mesaisinde

Bursaspor, Ziraat Türkiye Kupası’nda yarın Ankara ekibi Yeni Altındağ Belediyespor ile karşılaşacak.  Ziraat Türkiye Kupası’na

Haber Giriş Tarihi: 25.10.2017 11:21
Haber Güncellenme Tarihi: 25.10.2017 12:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursaspor kupa mesaisinde
Bursaspor, Ziraat Türkiye Kupası’nda yarın Ankara ekibi Yeni Altındağ Belediyespor ile karşılaşacak. 
Ziraat Türkiye Kupası’na Tarsus İdmanyurdu karşısında aldığı 4-0’lık galibiyetle başlayan yeşil-beyazlılar, 4. tur mücadelesinde yarın deplasmanda 3. Lig 1. Grup ekiplerinden Yeni Altındağ Belediyespor ile karşılaşacak. Cebeci İnönü Stadyumu’nda oynanacak olan karşılaşma saat 13.00’te başlayacak.

Yedek ağırlıklı kadro
Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen’in 3. Lig temsilcisine karşı ligde forma şansı bulmakta zorlanan Muhammed Şengezer, İsmail Konuk, Onur Atasayar, Merter Yüce, Sinan Bakış, Deniz Yılmaz, Paschal Okoli ve Kofi Atta gibi isimlere şans vermesi bekleniyor.

Pilot takım Yeşil Bursa Kayserispor’u ağırlıyor
Bursaspor’un 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden pilot takımı Yeşil Bursa ise kupada yarın sahasında Kayserispor ile karşılaşacak. Minareli Çavuş Spor Tesisleri'nde oynanacak karşılaşma 14.30'da başlayacak. Ligde 9 haftada yalnızca 1 galibiyet alarak 16. sırada yer alan Bursa ekibi, zorlu karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak moral bulmak istiyor. (İHA)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.