SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursaspor, yeni başkanını arıyor

Bursaspor’un 24.Başkanı bugün belli oluyor. Mesut Mestan, Recep Bölükbaşı ve Cüneyt Özkan`ın kozlarını paylaşacağı kongre Atatürk Spor

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2014 14:08
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2014 15:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursaspor, yeni başkanını arıyor
Bursaspor’un 24.Başkanı bugün belli oluyor. Mesut Mestan, Recep Bölükbaşı ve Cüneyt Özkan`ın kozlarını paylaşacağı kongre Atatürk Spor Salonunda saat 18.00`de başlayacak.

Bursaspor`da Erkan Körüstan yönetiminin aldığı karar doğrultusunda gerçekleştirilecek olağanüstü genel kurul, bugün saat 18.00`de Atatürk Spor Salonu`nda yapılacak.Yeşil-Beyazlılar`ın 24. başkanını seçeceği kongrede Mesut Mestan, Recep Bölükbaşı ve Cüneyt Özkan kozlarını paylaşacak. 16 Mayıs tarihinde çoğunluk sağlanamadığı için yapılamayan kulübün genel kurulu, bugün çoğunluk aranmaksızın gerçekleştirilecek.

Bursaspor`da 3 bin 378 üyenin oy kullanma hakkı bulunuyor. Kongrede Mesut Mestan beyaz üstü yeşil, Cüneyt Özkan turuncu üstü siyah, Recer Bölükbaşı ise yeşil üstü beyaz oy pusulalarını kullanacak. Bursaspor Divan Başkanlık Kurulu, yapılacak kongrenin sağlıklı bir geçmesi için bir takım önlemler aldı. Alınan karar gereği her üyeye girişte biletlik takılacak. Bilekliği olmayan kişiler salona alınmayacak ve oy kullanamayacak. Oy kullanımı 10 sandıkta yapılacak. Üyeler hangi sandıkta olduğunu üye numarasına göre takip edecek. Herhangi bir kargaşa oluşmaması adına, her sandık için 31`er üye numarası okunacak ve numarası okunan üyeler oy kullanma alanına inecek.

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.