SON DAKİKA
Hava Durumu

Erkan Körüstan başkanlığa aday

Bursaspor Kulübü başkanlık adaylığına bir isim daha eklendi. Bursasporluların yak

Haber Giriş Tarihi: 21.05.2013 14:53
Haber Güncellenme Tarihi: 21.05.2013 15:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Erkan Körüstan başkanlığa aday
Bursaspor Kulübü başkanlık adaylığına bir isim daha eklendi. Bursasporluların yakından tanıdığı eski başkanlardan Erkan Körüstan da kongrede başkan adayı olacağını açıkladı.

Başkan Yazıcı'nın vefatının ardından gözler yapılacak kongreye çevrildi. Bursaspor Kulübü eski başkanlarından Erkan Körüstan da basın kuruluşlarına geçtiği fax aracılığıyla kulübün yönetimine aday olduğunu açıkladı.

Yazıcı'nın şok vefatının ardından başarı eşiği de yükselmiş olan kulüpte Körüstan'ın aday olması taraftarlararasında sosyal medyada da büyük yankı buldu. Bursada Bugün spor yazarı Serkan Yetişmişoğlu ile telefonda görüşen Körüstan, "Başarı eşiğinin son derece yükseldiği bu dönemde taşın altına elimi koymaya hazırım. Şu anda yurt dışına çıkıyorum ve döndükten sonra hep beraber Bursaspor'umuzu çok daha büyük başarılara ulaştıracak projelerimi sizlerle paylaşacağım" yorumunda bulundu.

Erkan Körüstan'ın geniş katılımlı bir destekle yönetimini oluşturması, kentin bir çok kesiminden destek gördüğü ifade ediliyor. Erkan Körüstan'a daha önce başkan adayı olması gündemde olan İlhan Uslu ve arkadaşlarının da destek vereceği öğrenildi.

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.