SON DAKİKA
Hava Durumu

Gürsu Belediyespor Muay Thai Dalında da İddialı  

  Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız, Gürsu Belediyespor kulübüne bağlı Muay Thai takımını antremanda ziyaret etti.   Sporcul

Haber Giriş Tarihi: 28.01.2015 14:28
Haber Güncellenme Tarihi: 28.01.2015 15:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Gürsu Belediyespor Muay Thai Dalında da İddialı   
 

Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız, Gürsu Belediyespor kulübüne bağlı Muay Thai takımını antremanda ziyaret etti.

 

Sporcuların çalışmalarını izleyen Yıldız, Gürsu Belediyespor Muay Thai antrenörü Serkan Aslan’dan bilgi aldı. Başkan Yıldız’a, Muay Thai sporcuları ile mini gösteri yapan  Aslan “45 tane lisanslı sporcumuz var. Önümüzde bölge şampiyonası var. Orada çok iddialıyız. Allah’ın izniyle altın madalyayı Gürsu’muza kazandıracağız. Hedefimiz 22-26 Ağustos Tayland’da gerçekleşecek olan Dünya şampiyonası. ” dedi.

 

Gayretlerinden dolayı Gürsu Belediyespor Kulübü Muay Thai Antrenörü Serkan Aslan’a teşekkür eden  Başkan Yıldız, sporculara nasihat etti. Yıldız, “Gençler, sizler Türkiye’nin geleceğinin temel taşlarısınız. Ülkemizin aydınlık yarınlara ulaşması siz gençlerin elinde. Bu nedenle yaşamınızda bir çizginiz olsun.  Dürüstlük ana ilkeniz olmalı. Siz dürüst ve karakter sahibi olursanız, dünya işleri arkanızdan gelecektir.”

 

Sporculara çok güvendiğini belirten Yıldız,” Serkan hoca söz verdi. Ben sadece bölge şampiyonasında değil, dünya şampiyonasındaki altın madalyayı Gürsumuza kazandırın. Biz her türlü desteği vermeye devam edeceğiz.” dedi.

 

Ziyaret sırasında Gürsu Belediyespor Kulübü Başkanı Fuat Ermiş de vardı.

 

 

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.