SON DAKİKA
Hava Durumu

Hamzaoğlu Fenerbahçe'nin 4 puanını aldı

BURSASPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ HAMZA HAMZAOĞLU, BU SEZON FENERBAHÇE’YE KARŞI İKİ KARŞILAŞMADA DA BERABERLİK ALIRKEN, ZİRVE MÜCADELESİ VEREN SARI-LACİVERTLİLERE 4 PUAN KAYIP YAŞATTI. BURSASPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ HAMZA HAMZAOĞLU İLE FENERBAHÇE TEKNİK DİREKTÖRÜ VİTOR PEREİRA BİR ARADA... (MESUT ALAN/BURSA-İHA)

Haber Giriş Tarihi: 21.02.2016 13:48
Haber Güncellenme Tarihi: 21.02.2016 14:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Hamzaoğlu Fenerbahçe'nin 4 puanını aldı
Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, bu sezon Fenerbahçe’ye karşı iki karşılaşmada da beraberlik alırken, zirve mücadelesi veren sarı-lacivertlilere 4 puan kayıp yaşattı.
 

 

Yeşil-beyazlı ekip, ligin 22. haftasında seyircisiz oynanan maçta Fenerbahçe ile golsüz berabere kaldı. Beşiktaş ile zirve mücadelesi veren sarı-lacivertli ekip, bu yarışta yara aldı. Pereira’nın öğrencileri, 22 hafta sonunda puanını 50’ye çıkarırken, iki maç eksiği bulunan Beşiktaş ise 48 puanla 2. sırada yer alıyor. Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, bu sezon Fenerbahçe’ye ikinci kez rakip oldu. Sezonun ilk yarısında Hamza Hamzaoğlu’nun çalıştırdığı Galatasaray, ezeli rakibi Fenerbahçe ile deplasmanda oynadığı karşılaşmadan 1-1’lik eşitlikle ayrılmıştı. Ligin ikinci yarısında ise bu kez Bursaspor’un başında Portekizli teknik adam Pereira’ya rakip olan tecrübeli çalıştırıcı, sahadan yine bir puanla ayrıldı. Sarı-lacivertliler, Hamzaoğlu’na rakip olduğu iki maçta 4 puan kaybetti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.