SON DAKİKA
Hava Durumu

İnegöl Belediyespor transfere doymuyor

İnegöl Belediyespor Erkek Voleybol takımı, geçen yıl Bornova Anadolu Lisesi’nde forma giyen Orta Oyuncu Cansın Çınar ile 1 yıllık sözleşme im

Haber Giriş Tarihi: 22.06.2016 15:03
Haber Güncellenme Tarihi: 22.06.2016 16:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
İnegöl Belediyespor transfere doymuyor
İnegöl Belediyespor Erkek Voleybol takımı, geçen yıl Bornova Anadolu Lisesi’nde forma giyen Orta Oyuncu Cansın Çınar ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.
 

 

 

 

 

 

Kulüp tesislerinde düzenlenen  imza törenine Voleybol Şube Sorumlusu Rıdan Kocaağa, Masa Tenisi Şube Sorumlusu Yasin Altuntepe ile Yüzme Şube Sorumlusu Eyüp Beyhan katıldı.

İmza töreni öncesi açıklama yapan Kocaağa, şöyle konuştu:

“İnegöl Belediyespor yeni sezon hazırlıklarına tüm hızıyla devam etmekte. Bugün ortaoyuncu Cansın Çınar arkadaşımızla anlaşmış bulunmaktayız. Cansın 1990 doğumlu 1.98 boyunda bir arkadaşımız. Arkas Spor’un altyapısında yetişmiş, çeşitli takımlarda oynamış. En son Bornova Anadolu Lisesi takımında forma giyinmişti. Önümüzdeki sezon İnşallah İnegöl Belediyespor için ter dökecek. Başarılı olmasını temenni ediyoruz.”

Cansın Çınar, ise “Önümüzdeki sezon İnegöl Belediyespor’da oynayacağım için mutluyum. İnşallah sakatlıksız bir sezon geçiririz.”ifadelerini kullandı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.