SON DAKİKA
Hava Durumu

İnegölspor kaptan ile yola devam ediyor

Spor Toto 2. Lig takımlarından İnegölspor'un Timur Erezsarı başkanlığındaki yeni yönetimi transfer çalışmalarına hızlı başladı. Sporti

Haber Giriş Tarihi: 01.06.2016 13:25
Haber Güncellenme Tarihi: 01.06.2016 14:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
İnegölspor kaptan ile yola devam ediyor
Spor Toto 2. Lig takımlarından İnegölspor'un Timur Erezsarı başkanlığındaki yeni yönetimi transfer çalışmalarına hızlı başladı. Sportif direktörlük görevine İsmail Güldüren'i getiren İnegölspor yönetimi, iç transferde kaptan Kemal Hastürk'ün sözleşmesini 1 yıl uzattı.

 

 

 

 

Meşin yuvarlakla Bursa Namık Kemalspor'da tanışıp, genç yaşta geldiği  İnegölspor'da adını Türk futbol tarihine altın harflerle yazdıran tecrübeli isim ile nikah tazelenirken, imza töreninde konuşan İnegölspor Başkan Yardımcısı Metin Ungan, "Çok kıymetli kaptanımız Kemal Hastürk ile tekrar anlaşma yaptık. Şehrimize hayırlı, uğurlı olsun. Kendisi  İnegölspor için gerçekten çok değerli bir futbolcumuz, kaptanımız İnegölspor'un her şeyi. İnşallah bundan sonraki süreçte kendisinden aynı başarıları bekliyoruz. Bu konuda bize yardımcı olduğu için kendisine huzurlarınızda teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Teknik direktör konusunu da değerlendiren Ungan, "Hocamız belli oldu. Yakın zamanda imza töreni düzenleyeceğiz. Hocamızla görüştük, istişare yaptık. Şu anda 15-16 sporcumuz ile yeniden anlaşacağız" dedi.

Takım Kaptanı Kemal Hastürk ise, "Tekrar bu camianın içinde olmak benim için mutluluk verici. Kulübü iyi bilen futbolculardan biriyim. Yeni bir oluşum oldu. Ben yönetici ağabeylerime bu sene için tekrardan başarılar diliyorum, tebrik ediyorum. İnşallah bu mücadelede alınları ak bir şekilde sezonu hep beraber bizlerin yardım etmesiyle, onlarında bize destekleriyle çok güzel bir sezon geçireceğimizi düşünüyorum. Her iki taraf içinde hayırlısı olmasını, başarılı güzel bir sezon geçirmeyi cani gönülden diliyorum" şeklinde konuştu.

 

 

Kaynak; haberler.com
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.