SON DAKİKA
Hava Durumu

İnegölspor'da transfer

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden İnegölspor, PTT 1. Lig'e yükselen Bandırmaspor'dan Hacı Mustafa Karabulut (ortada) ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. ( Şaban Kılıçcı - Anadolu Ajansı )

Haber Giriş Tarihi: 28.06.2016 15:30
Haber Güncellenme Tarihi: 28.06.2016 16:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
İnegölspor'da transfer

  Spor Toto 2. Lig ekiplerinden İnegölspor, PTT 1. Lig'e yükselen Bandırmaspor'dan Hacı Mustafa Karabulut ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.




Kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan İnegölspor Asbaşkanı Mehmet Döngel, transfer çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Hacı Mustafa'nın ikinci şampiyonluğunu İnegölspor'da yaşamasını dileyen Döngel, şöyle konuştu:

"Transferlerimiz devam ediyor. Bugün de Bandırmaspor'dan orta sahada forvet arkası oynayan sevgili kardeşimiz Hacı Mustafa Karabulut'la 2 yıllık sözleşme imzaladık. Kendisine ve İnegölspor'a hayırlı olsun. İnşallah kendisi için kazasız, belasız, sakatlanmadan hayırlı şekilde bir sezon geçirir. Bir şampiyonluk yaşadı, inşallah ikinci şampiyonluğu burada yaşasın. İki transfer daha yapacağız. Bayrama kadar bitirmeyi düşünüyoruz. Belki bitmeyebilir ama kampa kadar bitmiş olacak. Bundan emin olun."

Hacı Mustafa Karabulut da hedefleri olan bir kulübe geldiği için mutlu olduğunu belirtti.

İnegölspor'da ikinci şampiyonluğunu yaşamak istediğini ifade eden Karabulut, "Görüşmelerimizin sonucunda ortak bir amaçta buluştuk. Hedefleri doğrultusunda olan bir takım. Şampiyonluk için kurulan bir takım. Ben de burada ikinci şampiyonluğumu yaşamaya geldim. İnşallah karşılıklı olarak bu isteğimiz yerine gelir. Sezon sonu hayırlı bir şampiyonluğu yaşarız." ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Karabulut, kendini bordo-beyazlı renklere bağlayan 2 yıllık sözleşmeyi imzaladı.


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.