SON DAKİKA
Hava Durumu

Karatecilerden madalya geldi

Milli Takım formasıyla mücadele eden Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcuları Alperen Doğan ve Emre Cevahir, ‘Akdeniz Ülkeleri Karate Şam

Haber Giriş Tarihi: 06.06.2013 18:12
Haber Güncellenme Tarihi: 06.06.2013 19:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Milli Takım formasıyla mücadele eden Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcuları Alperen Doğan ve Emre Cevahir, ‘Akdeniz Ülkeleri Karate Şampiyonası’nda üçüncü oldu. 


Akdeniz Ülkeleri Karate Şampiyonası 11 ülkeden 266 sporcunun iştirakiyle Güney Kıbrıs’ta yapıldı. Türk milli takımında mücadele eden Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcularından Alperen Doğan 78 kiloda ve Emre Cevahir de 68 kiloda Akdeniz Ülkeleri üçüncüsü oldu. Büyükşehir Belediyespor Kulübü Karate Baş Antrenörü Mehmet Akif Gürbüz, “Alt yapıdan yetişip büyükler kategorisinde milli takıma sporcu vermeye başlamamız bize mutluluk veriyor. Pek çok kulübün hayal edemeyeceği konuma gelmiş durumdayız. Her kategoride yarışan ve her kategoride Dünya, Avrupa, Balkan ve Türkiye derecesi olan sporcu potansiyeline sahibiz. Bu başarılarda bize desteğini hiç esirgemeyen kulüp başkanımıza, yöneticilerimize ve antrenörlerime teşekkür ediyorum” dedi.
Kasım ayında yapılacak olan Dünya Karate Şampiyonası için hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdürdüklerini dile getiren Gürbüz, kulübün 2013 yılının ilk yarısında başarı dolu bir dönem geçirdiğini ve bu başarıyı yılsonunda daha da yukarıya taşımayı hedeflediklerini de sözlerine ekledi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.