SON DAKİKA
Hava Durumu

MKE Ankaragücü 1 - Fenerbahçe 1 | Maç Sonucu

CANLI ANLATIM 90' Karşılaşmada başka gol olmayınca 1-1 sona eriyor 90' Maçın sonuna en az 7 dakikalık oynanmamış süre ekleni

Haber Giriş Tarihi: 07.04.2019 16:09
Haber Güncellenme Tarihi: 07.04.2019 17:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
MKE Ankaragücü 1 - Fenerbahçe 1 | Maç Sonucu
CANLI ANLATIM

90'
Karşılaşmada başka gol olmayınca 1-1 sona eriyor

90'
Maçın sonuna en az 7 dakikalık oynanmamış süre ekleniyor.
90'
Bu tartışmaya karışan Harun Tekin ve Wilfred Moke de sarı kart görüyor.
90'
Mehmet Ekici ve Hector Canteros girdiği ikili mücadele sonrasında birbirine giriyor ve yaşanan arbede sonrasında her iki oyuncu direkt kırmızı kart görüyor ve oyundan atılıyor.
86'
Ceza sahası yayı önünde kısa pasla topla buluşan Hector Canteros kaleye sert bir şut çekiyor ancak bu top kaleci Harun Tekin'in kontrolünde kalıyor.
85'
Sol kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Mathieu Valbuena ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu topu kaleci Altay Bayındır tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.
82'
Sağ kanattan Hector Canteros'un yaptığı ortaya hareketlenen Dever Orgill ofsaytta kalıyor.
81'
Fenerbahçe üçüncü ve son oyuncu değişikliğini yapıyor. Tolgay Arslan çıkıyor ve yerini Miha Zajc'a bırakıyor.
79'
Sol kanattan atılan uzun topa hareketlenen Dever Orgill ofsaytta kalıyor.
77'
Sağ kanatta kısa pasla topla buluşan Mehmet Ekici ceza sahası dışı sağ çaprazdan kaleye şutunu gönderiyor ancak bu top farklı şekilde kalenin yanından dışarı çıkıyor.
76'
MKE Ankaragücü ikinci oyuncu değişikliğini yapıyor. Sedat Ağçay çıkıyor ve yerini Wilfred Moke'ye bırakıyor.
72'
Ceza sahası dışı sağ çaprazdan kazanılan serbest vuruş sonrasında topun başına geçen Hector Canteros kaleye şutunu gönderiyor ancak bu top kalenin diğer tarafından dışarı çıkıyor.
70'
MKE Ankaragücü ilk oyuncu değişikliğini yapıyor. Hadi Sacko çıkıyor ve yerini İlhan Parlak'a bırakıyor.
68'
Golün ardından yaptığı itirazları sonrasında Tiago Pinto sarı kart ile cezalandırılıyor.
67'
Golün pasını veren oyuncu Roberto Soldado oluyor.
67'
GOOOLL!! Sol kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Roberto Soldado kısa pasını Hasan Ali Kaldırım'a gönderiyor. Ceza sahası içi sol çaprazda topla buluşan Hasan Ali Kaldırım kaleye sert bir şut gönderiyor ve topu ağlarla buluşturuyor. Fenerbahçe, Hasan Ali Kaldırım'ın golüyle 1-1'lik beraberliği yakalıyor.
65'
Sağ kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Mehmet Ekici kısa pasını Roberto Soldado'ya gönderiyor. Topla buluşan Roberto Soldado penaltı noktasından kaleye şutunu çekiyor ancak bu top kaleci Altay Bayındır'da kalıyor.
62'
Sol kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Mathieu Valbuena ceza sahası içine ortasını yapıyor. Altıpas önünden Mehmet Topal kaleye kafa vuruşunu yapıyor ancak bu top dışarı çıkıyor.
59'
Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Hector Canteros ceza sahası içine ortasını yapıyor. Arka direkte bu topa hareketlenne Michal Pazdan kafa vuruşunu yapıyor. Bu top kalenin üzerinden dışarı çıkıyor.
57'
Fenerbahçe ikinci oyuncu değişikliğini yapıyor. Victor Moses çıkıyor ve yerini Mathieu Valbuena'ya bırakıyor.
56'
Sol kanatta topla ilerleyen Hector Canteros ceza sahası içine ortasını yapıyor. Arka direkte bu topa hareketlenen Dever Orgill kafa vuruşunu yapıyor ancak bu top kalenin üzerinden dışarı çıkıyor.
50'
Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Mehmet Ekici ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu top kaleci Altay Bayındır'ın kontrolünde kalıyor.
48'
Sol kanatta kısa pasla topla buluşan Tiago Pinto ceza sahası dışı sol çaprazdan kaleye şutunu gönderiyor ancak bu top kaleci Harun Tekin'in kontrolünde kalıyor.
47'
Sağ kanattan Nabil Dirar'ın ortasıyla buluşan Victor Moses ceza sahası içi sol çaprazdan kaleye şutunu gönderiyor ancak bu top farklı şekilde kalenin üzerinden dışarı çıkıyor.
47'
Sağ kanattan Nabil Dirar'ın ortasıyla buluşan Victor Moses ceza sahası içi sol çaprazdan kaleye şutunu gönderiyor ancak bu top farklı şekilde kalenin üzerinden dışarı çıkıyor.
46'
Fenerbahçe ilk oyuncu değişikliğini yapıyor. Mauricio Isla çıkıyor ve yerini Andre Ayew'e bırakıyor.
46'
Hakem Mete Kalkavan ikinci yarıyı başlatan düdüğünü çalıyor. MKE Ankaragücü'lü oyuncuların vuruşuyla ikinci yarı başlıyor.

45'
Hakem Mete Kalkavan ilk yarıyı bitiren düdüğünü çalıyor. MKE Ankaragücü 1-0'lık skor ile soyunma odasına galip giden taraf oluyor.

45'
İlk yarının sonuna en az 2 dakikalık oynanmamış süre ekleniyor.
45'
Mauricio Isla, Dever Orgill'e sağ kanatta yaptığı sert müdahale sonrası sarı kart ile cezalandırılıyor.
42'
Golün pasını veren oyuncu Hector Canteros oluyor.
42'
GOOOLL!! Orta alandan gelişen atakta topla ilerleyen Hector Canteros uzun topunu hareketlenen Tyler Boyd'a gönderiyor. Ceza sahası içi sol çaprazda topla buluşan Tyler Boyd kaleye şutunu gönderiyor ve topu ağlarla buluşturuyor. MKE Ankaragücü, Tyler Boyd'un golüyle skoru 1-0'a taşıyor.
37'
Orta alanda yapılan top kayıpları ile oyun devam ediyor.

32'
Sol kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Tyler Boyd ceza sahası içine ortasını yapıyor. Bu topa hareketlenne Michal Pazdan kafa vuruşunu yapıyor ancak bu top kalenin yanından dışarı çıkıyor.

29'
Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Mehmet Ekici ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu top savunma oyuncularından geri dönüyor.
28'
Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Mehmet Ekici ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu top savunma oyuncularının müdahalesiyle tekrar kornere gidiyor.
27'
Sol kanattan kazanılan serbest vuruş sonrasında topun başına geçen Mehmet Ekici kaleye yerden vuruşunu yapıyor. Bu top altıpas önünde Dever Orgill'den geri dönüyor.
24'
Roberto Soldado'nun sağ kanattan attığı kısa pasa hareketlenen Victor Moses ceza sahası içinden kaleye şutunu gönderiyor ancak bu top farklı şekilde dışarı çıkıyor.
23'
Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Hector Canteros bu duran topu paslaşarak kullanıyor.
22'
Sağ kanattan kazanılan serbest vuruş sonrasında topun başına geçen Mehmet Ekici ceza sahası içine ortasını yapıyor. Bu topu kaleci Altay Bayındır yumrukla tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

18'
Hızlı gelişen MKE Ankaragücü atağında uzun pasla topla buluşan Tyler Boyd ceza sahası içi sağ çaprazdan kaleye şutunu gönderiyor ancak bu top Harun Tekin'de kalıyor.
17'
Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Mehmet Ekici ceza sahası içine ortasını yapıyor. Arka direkte Martin Skrtel topu Roberto Soldado'ya bırakıyor. Roberto Soldado bekletmeden şutunu çekiyor ancak bu topu kaleci Altay Bayındır çizgide karşılıyor ve tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.
17'
Ceza sahası yayı önünden kazanılan serbest vuruş sonrasında topun başına geçen Mehmet Ekici kaleye şutunu gönderiyor ancak bu topu Altay Bayındır kornere gönderiyor.
15'
Hector Canteros, Tolgay Arslan'ı hava topu mücadelesinde müdahalesiyle yerde bırakıyor ve sarı kart ile cezalandırılıyor.
15'
Sol kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Mehmet Ekici ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu topu kaleci Altay Bayındır yumrukla tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.
11'
Orta alandan atılan pasa hareketlenen Dever Orgill ofsaytta kalıyor.
10'
Sol kanattan Hasan Ali Kaldırım'ın ceza sahası içine attığı pasa hareketlenen Mehmet Ekici ceza sahası içinden kaleye şutunu gönderiyor ancak bu topu kaleci Altay Bayındır tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

6'
Sağ kanattan kazanılan serbest vuruş sonrasında topun başına geçen Hector Canteros ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu top savunma oyuncularından geri dönüyor.
5'
Serdar Aziz, Hadi Sacko'yu hızlı gelişen atakta yerde bırakıyor ve sarı kart ile cezalandırılıyor.
4'
Sağ kanattan atılan uzun topa hareketlenen Roberto Soldado ceza sahası içinde topla buluşuyor ve kaleye şutunu gönderiyor. Bu top kaleci Altay Bayındır'dan geri dönüyor. Dönen topa hareketlenen Roberto Soldado penaltı noktasına çeviriyor ancak bu top savunma oyuncularından geri dönüyor.
2'
Sol kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Victor Moses ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu topu araya giren savunma oyuncuları tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.
1'
Hakem Mete Kalkavan maçı başlatan düdüğünü çalıyor. MKE Ankaragücü'nün vuruşuyla maç başlıyor.
-
Her iki takımın oyuncuları sahaya çıkıyor. Maç seremoniden hemen sonra başlayacak.
-
İki takım arasındaki son karşılaşma ligin ilk yarısında ve Fenerbahçe'nin sahasında gerçekleşmişti. Bu karşılaşma 3-1'lik MKE Ankaragücü galibiyetiyle sona ermişti.
-
İki takım arasında daha önce oynanan 110 karşılaşma bulunmakta. Bu maçlarda Fenerbahçe'nin 69 galibiyeti bulunurken, MKE Ankaragücü'nün 14 galibiyeti bulunmakta. Aralarındaki 27 maçta ise eşitlik bozulmadı. Fenerbahçe'nin attığı 203 gole MKE Ankaragücü 82 golle karşılık verdi.
-
Fenerbahçe'de ise sakatlıkları bulunan; Michael Frey ve Erten Ersu'nun yanı sıra statü gereği kadroya alınmayan Yassine Benzia ve Tolga Ciğerci bu maçta forma şansı bulamıyor.
-
MKE Ankaragücü'nde Alessio Cerci, Johannes Hopf, Nduka Ozokwo, Ricardo Faty ve Thomas Heurtaux statü gereği kadroya alınmıyor.
-
MKE Ankaragücü aldığı 31 puanla ligin 14. sırasında yer alıyor. Konuk ekip Fenerbahçe 31 puanla ligin 13. sırasında yer almakta.
-
Eryaman Stadyumu'nda saat 16:00'da başlayacak olan müsabakayı hakem Mete Kalkavan yönetecek.
-
Spor Toto Süper Lig 2018-2019 sezonunun 27. haftasında MKE Ankaragücü kendi sahasında Fenerbahçe'yi ağırlıyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.