SON DAKİKA
Hava Durumu

Lise Mezunlarından Subay ve Astsubay Alımı için Sınav Başvuru Tarihleri ve Sınav Tarihi

MSB'ye önümüzdeki yıl 40 binin üzerinde askeri personel alımı yapılması beklenirken, sözleşmeli er , uzman erbaş alımı, subay ve astsu

Haber Giriş Tarihi: 06.01.2019 19:23
Haber Güncellenme Tarihi: 06.01.2019 21:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Lise Mezunlarından Subay ve Astsubay Alımı için Sınav Başvuru Tarihleri ve Sınav Tarihi
MSB'ye önümüzdeki yıl 40 binin üzerinde askeri personel alımı yapılması beklenirken, sözleşmeli er , uzman erbaş alımı, subay ve astsubay alımlarının yanı sıra askeri öğrenci de alınacak.
Lise mezunlarından askeri öğrenci adayı belirleme sınavı için tarih netleşti.
SUBAY VE ASTSUBAY ALIMI BAŞVURU TARİHLERİ
MSB'ye önümüzdeki yıl 40 binin üzerinde askeri personel alımı yapılması beklenirken, sözleşmeli er , uzman erbaş alımı, subay ve astsubay alımlarının yanı sıra askeri öğrenci de alınacak. MSÜ'de eğitim görecek subay astsubay adayı öğrencilerin belirlenmesi için ÖSYM tarafından uygulanacak sınavın tarihi netleşti.
MSÜ ASKERİ ÖĞRENCİ BELİRLEME SINAVI TARİHİ
Milli Savunma Bakanlığı Milli Savunma Üniversitesi'ne askeri öğrenci alımı için aday belirleme sınav tarihleri geçtiğimiz haftalarda ÖSYM'nin resmi sitesinden yapılan bilgilendirme ile netleşmişti. ÖSYM'den yapılan bilgilendirmede, MSÜ Öğrenci Adya Belirleme sınavının 7 Nisan 2019 tarihinde uygulanacağı, ilgili sınava başvuru yapmak isteyen adayların 5 Şubat ile 27 Şubat 2019 tarihleri arasında işlemlerini ais.osym.gov.tr adresinden gerçekleştirebileceği vurgulanmıştı.
ASKERİ ÖĞRENCİ BELİRLEME SINAVI SONUÇLARI HANGİ TARİHTE AÇIKLANACAK
ÖSYM'nin sınav takvimine göre ilgili tarihlerde başvuru yapamayan adaylar 7 Mart 2019 'da bir günlüğüne açılacak sınav geç başvuru sayfasından belirlenen ücretle geç başvuru yapabilecekler. ÖSYM MSÜ Askeri Öğrenci Adayı Belirleme sınav sonuçları sonuc.osym.gov.tr adresi üzerinden 26 Nisan 2019 tarihinde açıklanacak.

Kamuya personel alımlarından, son dakika iş fırsatlarından ve daha fazlasından anında haberdar olmak için Türkiye'nin en büyük memur adayı sitesi kamu bülteninin mobil uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz.(kamubülteni.com)

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.