SON DAKİKA
Hava Durumu

Meteoroloji Müdürlüğünden fotoğraf yarışması

Meteoroloji Genel Müdürlüğünce “23 Mart Dünya Meteoroloji Günü” dolayısıyla fotoğraf yarışması yapılacak. Meteoroloji Genel Müd

Haber Giriş Tarihi: 19.02.2019 16:51
Haber Güncellenme Tarihi: 19.02.2019 18:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Meteoroloji Genel Müdürlüğünce “23 Mart Dünya Meteoroloji Günü” dolayısıyla fotoğraf yarışması yapılacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, fotoğraf yarışmasının temasını güneş, dünya ve hava olarak belirledi.
 



Meteoroloji Genel Müdürlüğünün düzenlediği, Profesyonel ve amatör tüm fotoğrafçıların katılımına açık olan yarışmaya son katılım tarihi 8 Mart 2019. Jürilerin belirlediği, yarışmada dereceye giren eserler ödüllendirilecek. Yarışmada 1. seçilen eser sahibine 3 bin 500 TL, 2. seçilen eser sahibine 3 bin TL, 3. seçilen eser sahibine ise 2 bin 500 TL ödül ve plaketleri, 23 Mart Dünya Meteoroloji Günü etkinliğinde takdim edilecektir. Yarışmada dereceye giren eserler Meteoroloji Genel Müdürlüğü merkez birimi ile 15 Bölge Müdürlüğünün yazılı ve basılı tanıtım materyallerinde kullanılacak ayrıca katılımın yapıldığı fuarlarda sergilenecek. Yarışma ile ilgili detaylar Meteoroloji Genel Müdürlüğünün web sayfasında yer alıyor. (Bülten)

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.