SON DAKİKA
Hava Durumu

Vatan hainleri resmigeçit yapıyor!

Yazının Giriş Tarihi: 29.02.2020 22:13
Yazının Güncellenme Tarihi: 29.02.2020 22:13

Vatanı teröristlerden korumak adına şehitler vermişiz. Üzgünüz elbet ama onların eriştiği makamı düşününce de gururluyuz, hatta biraz da kıskanıyorum desem yeri var. Keşke bize de nasip olsa o makam. Bu günlerde birlik olur vatandaşlar normalde. Zaten memleketin büyük çoğunluğu da öyle. 
Ne var ki, bir bakıyorsunuz vatan hainleri adeta resmigeçit yapıyor sosyal medyada. Yalan yanlış haberlerle algı yönetimi yapanlar mı ararsınız, “Tayyip yüzünden askerlerimiz ölüyor.” diyen manyakları mı? Yoksa işi iyice ileriye götürüp “Benim bu devlete verecek oğlum yok.” diyen vatan sevgisi gibi bir duygudan mahrum zavallıları mı ararsınız? Hepsi sosyal medyada cirit atıyor.
Burada yazmaktan hicap duyacağım şeyler söyleyen vatan hainleri kol geziyor…
Ya Kemal? O da çıkmış “Tekrar ediyorum, ne işimiz var Suriye’de?” diye çemkiriyor utanıp sıkılmadan. Be adam! Konuşturma beni. Suriye’ye girmeyip de teröriste fırsat mı verecektik? Bak adamlar başladı yine Hatay falan demeye. Hoş, size kalsa verip de Avrupa Birliği’ne girme hayalleri bile kurardınız ya, neyse.
İnsanın canı vatan hainlerinin ne çok olduğunu görünce daha çok yanıyor.
Bu vatanı kurtarmak için şehit olanların bu insanlar için de şehit olduğunu düşündükçe çıldırıyorum. Söylediklerine bakınca iğreniyorum, midem bulanıyor. Bir insan vatanından nasıl olur da nefret edebilir. Yok, ama bunlarınki biraz değişik. İçlerinde artık genlerine işlemiş “Tayyip nefreti” yüzünden vatanlarını bile satmaya hazır bu şerefsiz yaratıklar.
Daha önce de bir defa yazmıştım. Vatana ihanet mealinde paylaşımlar yapanlar vatandaşlıktan çıkartılsın. Gitmek istedikleri yer varsa göndersinler gitsin. Bu vatanı sevmeyen bu vatanın nimetlerinden, vatandaşlık haklarından yararlanmamalı.
Çıkıp “Benim bu devlete verecek oğlum yok.” diyebilenlerin tüm vatandaşlık hakları iptal edilmeli.
Gazetelerinde “Ne uğruna?” diye tam sayfa yayın yapanlara bunun ne uğruna olduğu usulü veçhile anlatılmalı!
Ulan, o Avrupa ve Amerika bile taziye gönderip, “Türkiye’nin yanındayız.” derken yaptıklarına bak şunların.
Bre aymazlar! O kadar milletin, ABD’nin, Rusya’nın ne işi var Suriye’de?
Hiç onların vatandaşları soruyor mu?
Neyse, ağzımdan kötü bir laf çıkmadan burada durayım…
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.