SON DAKİKA
Hava Durumu

Bin senelik kin!

Yazının Giriş Tarihi: 06.09.2021 19:53
Yazının Güncellenme Tarihi: 06.09.2021 19:53

Bugün sizlere bir TV programı tavsiyesinde bulunmak istiyorum. Uydu ve internet platformları üzerinden yayın yapan VIASAT HISTORY adlı kanalda yayınlanan bir program bu. Viasat History, tarih konulu belgeseller yayınlayan televizyon kanalı. Merkezi Londra'da. Kanal ilk başta İskandinav ülkelerinde yayınlarına başlamış daha sonra yayın ağına Doğu Avrupa ve Baltık ülkelerini de eklemiş. Viasat History, Türkiye'de sadece KabloTV, D-Smart, Vodafone TV ve Turkcell TV+ dijital platformlarında yayın yapıyor.

Bu programı ayrıca Youtube’daki bu linkten de izleyebilirsiniz


Bu Viasat denen kanal biraz sabıkalı. Ermenistan’ı Türkiye’nin doğusuna yayılmış olarak da göstermişti de sonradan “Biz eski durumunu kastettik.” deyip sıyrılmışlardı işin içinden. Neyse adamlar kendi doğrularını ısrarla millete yutturmaya gayret ediyorlar. Ona bakarsanız BBC’ye göre de Hatay şehrimiz Suriye sınırları içinde zaten! Şu meşhur “Egg Heads” yarışma programında öyle ilan etmişlerdi de itirazlarıma cevap verecek adam bulamamıştım. Bu konuyu birkaç defa yazdığım için detaylarına girmeyeceğim şimdi. 
Biz konumuza dönelim; Konu yine Hatay’ı ilgilendiriyor. Tapınak şövalyelerini anlatırken bir harita gösteriyorlar. Bu harita Antiokhos krallığı’nı gösteriyor. Hikâyenin tamamını burada anlatmaya kalksak yerimiz yetmez. Meraklısı açıp okuyuversin bir zahmet.
Ben size bundan önce Viasat kanalındaki (ya da verdiğim linkteki)  “TAPINAK ŞÖVALYELERININ GIZLI HIKAYESI” adlı programı seyretmenizi tavsiye ediyorum.
Nedeni çok basit. Burada açık açık haçlıların neden Türkiye topraklarını hak gördükleri anlatılıyor. Bugün memleketimize göz dikenlerin bu haçlıların devamı olduğunu bilmeyen yoktur. İste bu haçlı zihniyetine karşı bir savaş veriyoruz.
Bu savaşta onları destekleyen içimizdeki hainler ise tarih boyunca beslenip kullanılmış olan ihanet şebekesi elemanlarının uzantıları. Bunların inandırdığı, arada “Tayyip nefreti” yaratarak kullandığı zavallılar da bu amaca hizmet ediyor bilerek ya da bilmeyerek.
Bütün amaç bu memlekete ve topraklara hükmedebilmek.
Artık garibanlara “Siz İsa’nın askerlerisiniz.” gazı verip de kılıç ile savaşa gönderemeyeceklerinden başka metotlarla ele geçirmeye çalışıyorlar.
Ne var ki, bu uğurda öldürmek yine serbest. 
Bunu da Kitab-ı Mukaddes’teki 10 Emirde yer alan “Öldürmeyeceksin” emrini “Siz İsa adına öldürüyorsunuz” deyip kitabına uyduruyorlar.
Haçlı uşakları saf seçmeni kandırırken ardındaki gerçekleri birkaç kişi bile görse kardır. Anlatalım, ama doğru bilgilerle anlatalım. Çalakalem yazılmış araya (belki de iyi niyetle) serpiştirilmiş saçmalıkları eleyerek, bilimsel gerçeklere dayalı anlatalım ki sulandıramasınlar.
En büşyk hatamız gaza gelip yalan yanlış bilgilerin de gerçeklere karışmasına izin vermemiz. Bundan imtina edelim.
Dünya düz değil!
Aşı zararlı değil yararlı…
Bazı muhalif saldırganlar da haçlı tohumu…
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.