SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Partili başkanları ikilemde bırakan davet (!)

Yazının Giriş Tarihi: 27.06.2024 17:20
Yazının Güncellenme Tarihi: 27.06.2024 17:20

TR Düşünce Kulübü bu hafta Pazar günü “Bursa için Birlikte Düşünelim” ismini verdiği bir etkinlik düzenleyecek. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ve görevdeki tüm belediye başkanları ile basın mensuplarını bir araya getireceğini belirtiyor yapılan davet metninde.

Ancak TR Düşünce Kulübü, ufak bir detayı atlamış gibi görünüyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i muz orta yapayım derken diğer detayları gözden kaçıran dernek, aynı gün AK Parti’li bütün belediye başkanlarının Kızılcahamam’da parti genel merkezi tarafından düzenlenen kampta olacağını atlamışlar. Yani davet metnindeki görevdeki tüm belediye başkanlarının tam yarısı o gün Bursa’da bile değil.

Hal böyle olunca da tabi organizasyon daha başından yarı yarıya zayıflamış oluyor. Oysa TR Düşünce Kulübü gibi ciddi bir kuruluşun (?) program yaparken hemde belediye başkanlarının tümüyle olacağını açıklarken bu tür bir detayı atlaması oldukça ilginç.

Tabi konu ortaya çıkınca esprilerde havada uçuşmaya başladı. AK Parti’li Belediye Başkanları büyük bir ikilemde kaldılar (!) Kızılcahamam mı yoksa TR Düşünce Kulübü ile Merinos buluşmasına mı diye kara kara düşünüyorlarmış. Merinos toplantısına katılamayacak olmanın hüznü ile Kızılcahamam’ın yolunu tutacaklar gibi duruyor.

İşin bir boyutu da tabi organizasyonun içeriği. 250 davetlinin katılacağı söylenen organizasyonda ilçe belediye başkanlarına 3 dakika, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e de 5 dakika konuşma süresi tanınacağını öğrendik. Belediye Başkanlarının daha çok dinleyici ya da sorulara yanıt vermesi bekleniyor sanırım ancak bu tür sloganı büyük organizasyonların öncesinde yoğun bir hazırlık ve çalışmanın gerekli olduğunu aktaralım.

Evet orada mesajlar verilebilir ama mesaj verilmekle kalır. Ercan Yakut zaten mesajlarını hortumcunun başyazarı üzerinden sık sık veriyor. Burada bir sonuç kaygısı olsaydı, AK Partili başkanlar detayı atlanmaz, belki aylar süren bir hazırlığın yapıldığı ve belki sonuç bildirgesi gibi bir toplantı düzenlenirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.