SON DAKİKA
Hava Durumu

Mustafa Başkan’a 3 öneri!

Yazının Giriş Tarihi: 08.10.2021 19:36
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.10.2021 19:36

Rüyasını göremeyeceğin mevki makam verdi AK Parti sana Mustafa Başkan.

Milletvekili oldun, 3 dönem Türkiye’nin en büyük ilçelerinden birinde başkanlık. Cenneti kazanmak için ve milletin gönlüne kazınmak için top sana hep 6 pas içinde geldi üstelik kalede kaleci de yoktu. 


AK Parti’ye de AK Partiye oy veren seçmene de, ödedikleri vergilerden oluşan kaynakları kullandığın halka da susarak ve adım atmayarak kötülük yapmaya hakkın yok.  Milletin sesine, hakikatin emirlerine kulak ver Mustafa Başkan.

O koltuğa, hısım akrabaya milletin imkanlarını sunasın diye oturtmadı ne partin ne de millet seni. Ya da milletin kaynaklarını belli zümre cemaat ya da kişilere aktarasın diye de oturmuyorsun o koltukta. 
Elmasbahçeler Kültür Merkezi’yle ilgili konu o kadar berrak ortada ki. Yapma Başkan bu kadar kör gözüm parmağına bu günahları taşıyamazsın. Mahkeme-i Kübra’da veremezsin hesabını. Hayat Hastanesi otoparksız diye millete ait altın değerindeki yeri sırf hısım akraba kontenjanından otopark olarak bu kuruluşa tahsis edemezsin dolaylı yoldan olsa bile. 
Gel bu alanla ilgili hiç zaman kaybetmeden ne kendi ismini şaibeli hale getir ne de milletin umudu AK Parti’ye zarar verecek bu mevcut durumu sürdür. Bir an önce buraya millete hizmet edecek bir projeyi başlat. 


Dillere sakız etmeye, milletin gönlünü kırmaya devam etme.

Hayat Hastanesi’ne otopark lazımsa kendisi bulsun. Hastaneyi oraya yaparken onun hesabını yapsın. Sen milletin olanı milletin hizmetine sunmakla görevlisin. Gel bu sessizliğini ve bu inadını kır Başkan.

Bu işin sonunda hem bu dünyada hem öbür dünyada hüsrana uğramak var. Kimsenin kimseye faydasının olmadığı hesap gününde bunun hesabını veremezsin Başkan. 
Son meclis toplantısını izledik. Acemler’deki 96 öğrenci kapasiteli yurt binasını barınma olanağı olmayan öğrencilere tahsis etmeniz çok yerinde bir adım. Bu şekilde yurtlar yaparak Osmangazi Belediyesi bünyesine kazandırmanız ya da YURTKUR’a tahsis ederek eğitimde çok ihtiyaç duyulan bir noktada bu desteği sağlamanız çok doğru ve yerinde hizmet olur. Osmangazi öğrenci dostu belediye olarak da örnek bir kent haline dönüşebilir. 


Ve son önerimize gelelim.

Milletin parası ile bilboardlara çıkıyorsunuz hizmetlerinizi. Osmangazi bölgesinde doğal olarak çıkacaksınız. Hizmetlerinizi vatandaşa en iyi şekilde tanıtarak milletin bu hizmetlerden yararlanmasını sağlamak da göreviniz tabi. 
Ancak İnegöl başta olmak üzere farklı ilçelerde verdiğiniz bilboard ilanları, hizmet tanıtımından çok hayalini kurduğunuz büyükşehir belediye başkanlığı için. Kim sizi gaza getiriyorsa inanmayın Başkan. Boş hayallerin peşinde milletin parasını çarçur etmeyin, vebal almayın.  Nasipse olur. Nasip değilse ne yaparsanız yapın olmaz. 
Ama elinizdeki milletin imkanlarını kendi ikbaliniz için kullanırsanız, bunun hesabını bu dünyada da öbür dünyada da zor verirsiniz. Çevrenizdeki bir kaç taklacının gazı ile olmayacak işlerin peşinde, olmayacak hayallerin arkasında kendinize de AK Parti’nin mücadelesine de milletin umutlarına da yazık etmeyin. Gidin mahalleleri kendiniz gezip milletin dertlerini bizzat dinleyin. Bir mazluma bile el uzatsanız ondan alacağınız dua bu saçma sapan işlerden daha etkili fayda sağlar size.

Hiç kuşkunuz olmasın çevrenizdeki taklacılara değil milletin gönlünde yer tutmaya ihtiyacınız var.  


 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.