SON DAKİKA
Hava Durumu

Olmadı Bayan Ağralı…

Yazının Giriş Tarihi: 21.04.2017 18:32
Yazının Güncellenme Tarihi: 21.04.2017 18:32


İnegöl Yörük Türkmen Derneği diye bir dernek var. Ortalıkta çok ismi dolaşıyor. Bu derneğin ana destekleyicileri AK Partili belediyeler. Büyükşehir belediyesi, İnegöl Belediyesi vs. Tüm organizasyonlarında belediyelerin desteği ile kamuoyu gündemine geliyorlar yine yöneticileri Bursa’da tanınır oluyor.

Esma Ağralı hanımefendi de bu derneğin etkili yöneticilerinden biri. Referandum sürecinde özellikle sosyal medya hesabı üzerinden “Hayır” propagandası yapmaktan geri kalmadı. Ak Parti’den nemalanıp, AK Parti’ye hakaret edenlerin propagandalarına destek oldu.  Üstelik sandığın kurulduğu 16 Nisan günü görevli olduğu sandık başında oyunu kullanıp fotoğrafını çekip hayır propagandasına devam etti. Oy tercihi bizi ilgilendirmez ancak propaganda yaptığı zaman birilerinin orada dur demesi gerekmez mi?

Hanımefendi, sandıklar açıldıktan sonra da öfkesini kusmaktan geri kalmıyor. Görev yaptığı sandıkta tüm yönlendirmesine rağmen Evet oylarının fazla çıkması üzerine “Türk milleti cellâdına âşık” paylaşımında bulunuyor. Yani milletin sevgilisi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a cellât diyor ve ona oy verenleri de cellâdına âşık olduklarını söylüyor. Milletin oylarıyla bu ülkeyi 15 yılda çukurdan alıp bugüne getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakaret etmekten geri kalmıyor anlayacağınız.

Bununla da yetinmiyor hanımefendi. Eğitim seviyesinin düşük olduğu yerlerde Evet oylarının yüksek çıktığını belirterek millete hakaret ediyor. Ekonomi mezunu ve 3 yıldır işsiz olduğunu dile getiren Hanımefendi, öfkesini millete hakaret ederek çıkarıyor.

Baştan aşağıya paylaşımlarında milletin tercihini sindiremediği gösteren Bayan Ağralı, yaptığı organizasyonlarda o küçümsediği milletin paralarının kullanıldığını unutuyor. AK Partili belediyelerden nemalanıp AK Parti ve ona oy verenlere, Evet diyen MHP’lilere, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakaret eden Bayan Ağralı’ya göre, belediyelerin derneğine destek vermek zorunda olduğunu yazıyor.

Yani diyor ki ben istediğim kadar hakaret eder. Aşağılarım. Sizde benim derneğine destek vermek zorundasınız. Ben hakaret edeceğim, sizde milletin parasını bana ezdireceksiniz. Ne güzel memleket değil mi?

Tekrar ediyorum. Kimsenin ne oy kullandığı ne beni ne de bir başkasını ilgilendirmez. Kimin hangi görüşü desteklediği de. Ancak bu milletin parasıyla yiyip içip gezip sonra dönüp bu millete kimse hakaret edemez. Milleti aşağılayıp onun parasıyla sefa süremez. Bursa’daki Ak Partili belediyelerin derhal kendilerine çeki düzen verip, bu türden derneklere verdikleri destekleri geri çekmelerini öneririm. Millete hakaret edenlere milletin parasıyla şov yaptırmayın birader. Kültürel derneklere destek verin. Sportif derneklere destek verin, siyasete giren, millete hakaret edenlere de kapıyı gösterin.

--------------------------
Türk milleti tenezzül etmiyor
Referandum sürencide halkı provake etmeye yönelik birçok adım atıldı. Ancak millet yüz vermedi. Referandum gününden itibaren ise şaibe ve hile iddialarıyla toplumu gererek sokakları ateşe verme çabası sardı dört yanı. Başaramadılar. Millet ne kendisi ne çocuğunu sokağa bırakmadı. Belli odaklardan yapılan çağrılar karşılık görmedi. He şaibe iddiaları ne provakatif görüntüler ne de cumhuriyet elden gidiyor yaygarasına millet geçit vermiyor. Çünkü asıl sokağa çıkıp çatışmaya yol açınca devletin ve vatanında tehdit altında olacağını biliyor bu ülkenin insanı. Devlet çağırınca meydanları sokakları doldurarak ders veren Türk milleti, bu kez sokağa çağrıya yüz vermeyerek yeni bir destan yazıyor adeta. Yani ne yaparlarsa yapsınlar, millet birbirine kenetleniyor.  Birileri BM askerini, NATO askerini aziz vatanın topraklarını çiğnemeye davet ederken, kargaşa çıkararak işgalcilere yol açma gayretine girerken, millet de kendi oyununu oynuyor. Eşik aşıldı, köprü geçildi. Artık oyunu millet kuruyor. Kurulan oyunda figüran olmuyor. Nafile gayretler ise yine hüsranla sonuçlanıyor. Böyle ne güzel oluyorsun sevgili ülkem ve sevgili milletim…

 

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.